CAT Joieria Contemporània                                   
 
 Índex                          Info                           f 

 ANABEL ORTEGA


        Reus, 1967 


Mestra d'Educació Infantil i Primària per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Després d'exercir la seva professió a diferents nivells i especialitats en set escoles de la seva ciutat, les seves inquietuds personals sobre l'interculturalitat i l'aprenentatge de les llengües, que la van portar a aprendre francès i alemany a l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona, li van obrir el camí per continuar el seu treball en altres programes a l'estranger, ensenyant castellà als fills dels residents espanyols a Suïssa, donant classe al Colegio Español de Rabat i posant en marxa durant sis anys el projecte de les Escuelas Bilingües hispano-alemanas d'Hamburg.

 


 

De tornada a la seva ciutat d'origen realitza un monogràfic de Joieria Artística en l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona descobrint com de gratificant podia ser començar a expressar-se a través de l'art i decidint realitzar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Joieria Artística. Li han succeït diferents monogràfics i cursos, així com la possibilitat de participar en diverses exposicions col•lectives a Reus, Tarragona, Barcelona i München.

 


 

La seva relació amb la joieria té un component lúdic, li agrada experimentar, deixar-se portar pels materials i utilitza les seves creacions com una forma d'expressar les seves inquietuds i relacionar-se amb els altres.