CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f  BÀRBARA ARNAULa Secuita, 1980


Filla de família humil i treballadora sense cap tipus de vincle amb el món artístic. Vaig créixer a La Secuita, un petit poble de les afores de la ciutat de Tarragona envoltada de vinyes i natura, on actualment visc i treballo. 

Em vaig formar com a Tècnic Delineant per més tard continuar estudiant Arquitectura a la Universitat Ramon Llull. Estant a la universitat la meva vida va fer un gir i la passió pel disseny i la creació em van portar a embarcar-me en una aventura, la joieria.
Durant els darrers tres anys 2013-16 m’he format com a dissenyadora de joieria artística a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona. En paral·lel he realitzat diversos cursos especialitzats a nivell tècnic i conceptual amb joiers com: Carles Codina i Tanel Veenre. Des de el Nadal del 2014 gaudeixo del meu propi espai-taller on he creat una línia de moda, sota el nom de BARBARITATS, de la qual recentment n’he obert una petita botiga online. Per altra banda he treballat en una línia més artística, que m’ha portat, el darrer any 2015, a formar part de diferents exposicions de joieria contemporània com: l’ “OFF-Joia” (dins el marc BARCELONA ART JEWELLERY FAIR) i “Seguimos Fabrikando” (dins el festival per l’Art a València INTRAMURS).
Experimentant amb materials aconsegueixo formar una massa que em permet jugar, deixar-me portar per les mans sense pensar i crear formes espontànies. Poc a poc, el control d’aquest material em guiarà fins a trobar de manera natural, quin serà el sentit i la direcció que prendrà la meva joieria.

 El resultat d’aquesta obra és un conjunt de peces que tracten la pintura, l’escultura, l’arquitectura, la joieria, l’art en general, comun tot. En elles es pot apreciar un joc constructiu ple de dualitats, contradiccions que resideixen en allò que ens envolta, fins hi tot en nosaltres mateixos.

Art Jewellery Barbara Arnau

Art Jewelry Barbara ArnauArt Jewelry Barbara Arnau