CAT Joieria Contemporània                                Galeries                        Info                          f    BERNAT FORTEZA


Sóller, 1973El 1997, comença a fer feina al taller de Guillem Bernat Ferrer, on aprèn a treballar l’or i l’argent, principalment per a la realització de joies mallorquines: creus, sagraments, cordoncillo, botons,…

 

Durant els anys 2000 i 2002, estudia gemmologia a la del.lagació a Balears de l’Instituto GemológicoEspañol, aconseguint el diploma en gemmologia, en especialista en diamants i l’EuropeanGemmologist, diploma atorgat per la Federation for European Education in Gemmologist.

 

Els anys 2002 fins el 2004, participa en un taller d’encastat (1300 hores) realitzat per José Luís MiñanoCobos, mestre artesà i reconegut encastador a Palma de Mallorca i Madrid.

 

Els anys 2005 i 2006, reb classes personals a càrrec del joier José Luís Forteza, mestre artesà, en lafabricació de joies més complexes, realitzades en diferents tipus d’or.

 

L’any 2008, obri el seu taller-joieria on es realitzen tota casta de joies d’or, d’argent amb o sensepedres. La qualitat, el disseny, la feina realitzada a mà i el concepte de peça única, són els referents de la seva joieria.