CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 


 CARME REVELLESBagà, 1989


En acabar els estudis de Joieria Artística, que vaig començar a l'Escola Massana i vaig finalitzar a l'Escola La Industrial, vam muntar un petit taller a Barcelona, amb 5 companyes més de l'escola.

 

Un any més tard em vaig “independitzar” i vaig començar el meu projecte personal; en constant moviment entre Sabadell i Bagà (el Berguedà).

 

Sóc l'ovella negra de la família, tots treballen al món de la Restauració, i potser això va fer despertar la meva creativitat, els plats que cuinen són “petites” joies.

 

Intento fer el tipus de joia que jo portaria, atrevides, combinant històries i llegendes, amb formes orgàniques, geomètriques... depenent del moment i de la música que sona de fons al taller.

 

“925 Serigrafiada” és el nom del meu projecte final de Joieria, on vaig combinar joieria i serigrafia per donar forma a la llegenda de la Sadako i les grues de paper.

 

Una peça de “sobretaula” convertible en 3 portables en forma de penjoll o fermall, que combina la joieria tradicional amb la de disseny en 3D.