CAT Joieria Contemporània                                
 
 Índex                          Info                          f  

 D- DUES JOIES

D-dues joies ho formen na Xisca Barceló Riera (Campos,1983) i na M. Magdalena Garcias Amer (Inca,1982). Estudiaren disseny de Joies a l’Escola Superior de disseny de les Illes Balears, ampliant els seus coneixements amb diferents cursos impartits per grans mestres com Carles Codina o en Michael Zobel. Abans d’unir-se na Xisca es diploma en gemmologia per l’IGE, realitza varies exposicions col·lectives i obté en el 2006  el primer premi de Sant Eloi. Na M. Magdalena és guardonada amb el primer premi Eurobijoux & Accessoris per dos anys consecutius, participa en diferents workshops i en diferents exposicions individuals arran de Mallorca i de col•lectives a Munich. L’any 2011 decideixen formar d-dues joies projecte que ha anat creixent amb diferents col•leccions i exposicions. A dies d’avui tenen un petit espai en el museu d’art contemporani de Mallorca,Baluard.


Na Xisca i na M.Magdalena barregen amb harmonia el seus aprenentatges i dissenys que transformen amb peces personals i conceptuals. Utilitzant la seva illa, Mallorca com a font d’inspiració, la qual les guia cap a traçades orgàniques, fràgils i suaus. Actualment amb un esperit inquiet i regenerador busquen noves formes amb motius més lineals.


“Entenem la joieria com el nostre medi d’expressió, com un poeta escriu els seus versos o com un pintor traça els seus dibuixos, un sentiment fet obre, un motiu de la teva inspiració. Es la manera que tenim de fer arribar al món la nostra visió sobre les coses.”