CAT Joieria Contemporània                                  
 
 Índex                         Info                          f 

  DAMIÀ MULET I VANRELLCampos, 1975

Comença els estudis de joieria a l’Escola de Menorca, amplia coneixements a l’Escola de Tarragona i des de llavors no deixa de formar-se assistint a workshops i organitzant tallers amb joiers de reconegut prestigi. És diplomat en gemmologia pel IGE. Carta de Mestre artesà joier pel Consell de Mallorca, Cap del Departament i Mestre de taller de Joieria Artística a l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears.

 


Guardonat en concursos i mostres com: Eurobijoux &Accessories, Joia Mediterrània, Concurs d’Artesania del Consell de Mallorca, Mostra de Joieria d’Avantguarda, Concurs d’Artesania de Menorca.

 


Estima el seu ofici per damunt de totes les coses i fa de la joieria el seu mitjà d’expressió personal. En les seves creacions utilitza les formes que li proporciona la natura o reprodueix elements de l’arquitectura popular que l’enrevolta combinant-los amb metalls nobles i fent servir les tècniques tradicionals de l’orfebreria amb un fort contingut conceptual, esdevenint ornaments corporals d’aroma mediterrani.