CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 
 ELISA BRUNELLSBarcelona 1972

Després de realitzar els seus estudis de joieria, comença, l'any 1995 a dedicar-se professionalment a la seva creació; les peces d´Elisa Brunells  són petites escultures per al cos que amb l'ajut de e les imatges parlen i fan pensar a les persones que les posseeixen en històries imaginàries. Son obres fetes a mà amb un alt component artístic, que juntament amb la qualitat del producte les fa inoblidables i diferenciadores.

 

El resultat de la seva tasca es evident quan la peça forma part de qui l'ha adquirit i se'n adona del gran valor personal que aquell petit objecte té en la vida diària de cada persona. El pas del temps actua en les joies com un valor afegit que les enriqueix. Els anells són únics i irrepetibles, per tant cada petita creació que Elisa Brunells realitza forma part d'una cadena de peces que evolucionen juntament amb la creadora.

 

La força dels seus objectes és una peculiar visió i de la forta dedicació personal que realitza cada dia en la seva tasca. Les peces es produeixen i es creen a la ciutat de Barcelona, element que queda clarament reflectit en el seu aspecte final. L'equilibri formal i conceptual,sumat a la alta qualitat del material,fan que les joies siguin diferents a totes les que hi ha al mercat.