CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 
  ELSA INZUNZAMèxic , 1967
Arquitecta (Especialitat en Restauració de Monuments Històrics). Vaig arribar a Barcelona al 1995 per a realizar estudis de Doctorat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de l’Universitat Politècnica de Catalunya.


Vaig començar a introduïr-me al món de la joieria de manera autodidacta, i a poc a poc, en el temps lliure que la feina i la familia em permetien, vaig aprendre l’ofici en tallers d’artesans a la Ciutat Comtal i a la Ciutat de Mèxic. M’he anat formant en diferents tècniques de joieria contemporània,  assistint a cursos monogràfics i workshops, que em permeten fer els meus propis experiments i investigar amb nous materials i molt color.


Les meves peces són com petits projectes, en el que hi ha un procés de disseny i construcció. És com treballar l’arquitectura a petita escala. Les peces han de tenir una estructura, ser lleugeres, cómodes, duraderes, i tenir un significat per a qui les porta. Busco inspiració en la riquesa de l’artesania i el paissatge mexicà, sense deixar de costat la cultura del Mediterrani.


Tinc el meu propi taller-botiga al Barri de Gràcia de Barcelona, que comparteixo  amb altres dues companyes joieres. Trobo en la joieria un medi d’expressió,  que m’ha obert noves possibilitats de creació.