CAT Joieria Contemporània                                  
 
 Índex                         Info                          f 

  EVA PONSVaig aprendre la professió en el Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya, a Barcelona. Estic en constant formació realitzant monogràfics de diverses tècniques, com a esmalt al foc, joieria a la cera perduda, joieria tèxtil, textures, reblons, gravat a l'àcid, Mokume Gane o fusta aplicada a la joieria contemporània.

 

Moltes vegades m'he preguntat què em va portar a la meva professió. El primer record que tinc és l'olor a ferriche del meu pare quan arribava a casa després de la seva jornada laboral com matricer. Avui sé que d'ell vaig triar la seva habilitat amb el metall, així com de la meva mare vaig incorporar un sentit de l'estètica i la seva passió pels teixits. Una de les meves col·leccions, "Fusió", neix d'aquesta reflexió.

 

L'any 2012 vaig realitzar una exposició a Itàlia de les meves Peces Úniques, en la Galeria ExRoma Club21. D'aquestes peces sorgeix el projecte de joieria artística que duc a terme actualment, tot reflexionant sobre el concepte de Llibertat.

En els meus plans de futur contemplo consolidar-me en la meva professió, seguir treballant en el procés d'internacionalització de les meves col·leccions i, sobretot, seguir gaudint, aprenent i creixent, per aportar a aquest món que ens envolta, coses belles.