CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 
 IGNASI CAVALLER


Ciutadella, 1982Es pot dir que tenc una petita obsessió amb els records i la memòria. D’alguna manera tenc por d’oblidar, oblidar d’on venc i qui sóc. Duc un temps que per necessitat i curiositat no pas temporades llargues a Menorca. Açò m’ha dut a centrar la meva feina a intentar plasmar en forma de peça els records, moments i vivències que m’acompanyen arreu.

 


Per altra banda tenc dues maneres d’enfocar el meu treball ben diferenciades: la part en la qual transformo materials antics que tenien una funció determinada i que per alguna raó han quedat apartats i la part on faig feina amb la matèria prima des del principi fins el final intentant transmetre l’atmosfera de la meva terra.

 


Considero que cadascuna d’aquestes formes de treball em proporciona una satisfacció diferent. Per una banda agafar un objecte que ha perdut valor i donar-li una nova vida, i per l’altra el fet de poder crear des de zero. No estic creant una història per a aquest material, però tinc la possibilitat d’aportar el meu gra d’arena a la seva memòria i a la meva.