CAT Joieria Contemporània                                  
 
 Índex                          Info                      f 

  IMMA BATALLA

        Onda, 1972Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny en l’especialitat de Joieria Artística per l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona.


Inicia la seva formació artística en l’àmbit de l’escultura a l’Escola Industrial de Barcelona i, al mateix temps explora altres terrenys artístics com el gravat, al Centre Experimental d’Art Contemporani La Rectoria i, els esmalts, a l’Escola Massana.

  

Ha ampliat la seva formació participant en tallers de tècniques i temàtiques específiques impartits per altres joiers com Marc Monzó, Estela Sáez, Pilar Cotter o Carles Codina.

 

Amb Cercles, va rebre el Premi Taronja 2012 al millor Projecte Final de Joieria Artística de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. 


Actualment compagina la feina de creació amb la feina de difusió artística a través de dos projectes: CAT Joieria Contemporània, un catàleg en línia d’artistes joiers que vol ser un instrument de consulta per a professionals, comissaris i públic en general .i Des del Sud, un lloc web que vol contribuir a la difusió d’artistes emergents de diferents disciplines i al mateix temps fomentar la cultura de la joieria artística, fent que la gent s'acostumi a veure la joieria com una disciplina artística més, al costat de la pintura, la fotografia i l'escultura.


Fotografies    Lucisfoto