CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 
 IRENE CARRERA

Graduada en Arts Plàstiques i Oficis Artístics, especialitat en Disseny d'Interiors. per l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de Tàrrega.i en l’especialitat d’orfebreria per l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona,

 

1995 Completa la formació a  Torí,  posteriorment a la Fundació II Tari  de Nàpols a través del Programa Leonardo da Vinci  d'intercanvis per a estudiants per realitzar un curs d'especialització en decoració d'esmalt en joieria.


Ha participat en nombroses exposicions organitzades pel FAD, per diferents Escoles d'Art del territori català i el seu treball ha estat seleccionat en diversos certamens de joieria contemporània.


1996 Obtenció del 1r premi en el 1r Concurs de disseny de joies celebrat a Sant Sebastià organitzat per l'Associació de Joiers, argenters i Rellotgers de Gipuzkoa.

 

2005  1r Premi a la XII Edició EUROBIJOUX & ACCESORIES de la Unió Europea celebrat a Menorca.

 

2014 Barcelona Designers Collective projecte internacional organitzat per La Roca Village amb la  col·laboració del Consorci de Comerç, Artesanía i Moda (CCAM) i l' Agència Catalana de Turisme (ACT)