CAT Joieria Contemporània                                
 
 Índex                          Info                          f  
  ISABEL MIR


Barcelona, 1981

Durant gran part de la seva vida va viure en un petit poble de la costa catalana, Sitges. Actualment resideix a Ciutadella de Menorca.

La seva carrera artística va començar al estudiar batxillerat artístic a l´Escola Massana de Barcelona, allà va ser on realment va començar a alimentar la seva creativitat. Va conèixer nous material, noves tècniques, noves olors… van ser dos anys de vital importància per la seva vida.

Amb ganes d´aprendre més, va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i immediatament es va interessar per l´escultura. Es va sentir atrapada pel tacte i l´olor de la cera verge, el fang, la pintura, el foc, el metall… materials i sensacions que no va poder deixar mai mes.

L´experimentació en aquesta especialitat la van portar a interessar-se per la joieria. Les joies son per ella, petites escultures pel cos. Va ser quan va començar a estudiar, de forma paral·lela, Joiería Artística en el grau superior de l´Escola Massana.

Anys mes tard, es va deixar endur per el que li demanava el seu cor i va canviar la gran ciutat per el silenci i la puresa de Menorca. Va ser en aquesta illa on va continuar els seus estudis de joieria a l´escola d´Art de maó.

Actualment viu a Menorca,  on disfruta dia a dia de l'immens encant d´aquesta illa. A cada racó troba la bellesa mes gran convertida en senzillesa.  L’essència d´aquest trosset de terra i la grandesa blava del mar que l´envolta son la seva gran font d´inspiració.