CAT Joieria Contemporània                                 
 
 Índex                           Info                          f  
  JOAN ROVIRA Mollet del Vallès , 1961


www.joanrovirajoies.com


Vaig estudiar Arts aplicades amb l’especialització de joieria a l’Escola Massana de Barcelona, entre els anys 1979 i 1985.

Vaig començar a treballar en l’ofici de joier en diversos tallers del sector compaginant la feina amb els estudis a l’Escola Massana. A l’any 1987,  per motius personals i per necessitats econòmiques, vaig haver de deixar l’ofici en l’aspecte professional  i vaig derivar la meva trajectòria laboral cap al sector comercial, el qual en l’actualitat estic en procés d’abandonar. Durant  aquest període  la meva activitat artística ha estat bàsicament en l’àmbit musical, que ha estat l’únic compatible amb la meva disponibilitat. La creació de joieria en aquests anys ha estat gairebé nul·la.

Al juny de 2011, després de patir una accentuada i llarga situació d’ estrés  laboral vaig decidir donar per finalitzada la meva etapa en el sector comercial i començar la meva tornada a la joiera artística. Durant la 2a meitat de 2011 em vaig dedicar reunir tots els elements (eines, maquinària...) per muntar el taller, tasca que suposo que mai acabarà del tot.

Tornar a agafar les eines  i asseure’m davant l’estellera ha estat tornar a sentir les energies vitals i creatives que necessitem totes les persones que naixem amb ànima artística per viure amb plenitud.