CAT Joieria Contemporània                                  Galeries                        Info                          f 

 JORDI APARICIO


Santa Coloma de Gramenet, 1984

Pertany a la segona generació d'una família de rellotgers. Va créixer envoltat de rellotges i va aprendre l’ofici del seu pare. El 2002 va decidir estudiar micromecànica al IPFP Mare de Déu de la Mercè a Barcelona i va continuar la seva formació en diverses empreses suïsses de renom internacional.

 

Després d’estudiar rellotgeria a Barcelona i a Suïssa, vaig decidir obrir horitzons i estudiar joieria a l’Escola d’Art del Treball de Barcelona. Allà vaig començar a descobrir una manera de veure la joieria molt diferent d’allò que estava acostumat. Des de llavors fusiono els coneixements adquirits en els dos oficis, desenvolupant joies en les quals una part molt important és el moviment d’alguna part d’aquesta.

 

Des de 2009 la seva obra ha estat exposada en nombroses galeries, tant nacionals com internacionals i premiada en diferents certamens. El 2012 va guanyar un dels premis de l’Enjoia’t.