CAT Joieria Contemporània                                 
 
 Índex                          Info                          f 

  JOSE LUIS FETTOLINIBarcelona, 1977

Després de finalitzar els estudis de batxillerat, ingressa a una escola de Belles Arts a Barcelona, interessat en el món de la joieria. Ràpidament demostra una gran creativitat i iniciativa, creant la seva pròpia marca de joies "Fettolini", la qual comercialitza a nivell nacional.

 

En el 1999 ingressa a l'Escola del Gremi de Joiers de Catalunya, interessat en ampliar els seus coneixements tècnics.

 

Al 2000, degut a la seva vinculació amb el "street art" i el "graffitti", crea la marca de joies i bijuteria "SPG", focalitzada al mercat de la Moda Urbana. Aconsegueix distribuir-la a nivell nacional i en alguna ciutat Nord Americana, com Nova York o Philadelphia.

 

Mogut per la importància de la imatge corporativa i del marketing que ha hagut d'aplicar en els seus projectes, decideix ficar-se de ple en aquestes disciplines, assistint a classes especialitzades en disseny gràfic, multimèdia web site, i cursant un post grau en Creació d'Empreses per la Universitat de Barcelona.

 

Durant diversos anys és membre de la junta directiva d'Orfebres FAD, sent promotor dels Premis Enjoia't en vàries temporades. En el 2001 accepta l'encàrrec de disseny i direcció creativa de la pàgina web d'Orfebres FAD, amb la seva presentació oficial a la fira de BarnaJoia.

 

Al 2003 es col·laborador de Studio R2, per mes endavant, al 2007, convertir-se en soci i director creatiu, on actualment co-dirigeix l’empresa,especialitzada en disseny de joies, imatge i assessorament creatiu.

 

Des de 2006 col·labora amb empreses Tailandeses del sector de la joieria, dissenyant joies i col·leccions, assessorant i impartint seminaris i workshops.