CAT Joieria Contemporània                             Galeries                        Info                      f 
 KATHARINA DETTARFürth (Alemanya), 1988


Va començar molt jove a estudiar joieria artística a l'Escola Massana de Barcelona. Mentre feia un semestre d’intercanvi a l’Escola Rantapaja de Joieria Contemporània, en Lappeenranta a Finlàndia, va realitzar el seu projecte final que va estar tutoritzat pel professor Ramon Puig Cuyàs i pel professor Eija Mustonen. Posteriorment va estudiar la llicenciatura en Arts a l'Escola Superior d'Idar-Oberstein d’Alemanya fins a l'any 2013. Actualment estudia el seu mestratge en Joieria i Metall al Royal College of Art de Londres.

 

L’any 2010 va ser la guanyadora del concurs internacional Talente a Munic i també va guanyar el Förderpreis des Landes Rheinland-Pfalz d’Alemanya. Al setembre del 2014 va aconseguir una menció d’honor en el premi BKV de Munic.

 

Les seves obres han estat exposades en museus i galeries d'Europa, Amèrica del Nord i Àsia. Les seves peces han estat publicades en catàlegs, revistes i llibres i formen part de col·leccions públiques al Muzeum Cesueho Raje de Turnov (Txecoslovàquia), de la col·lecció de la Hochschule Idar-Oberstein de la ciutat alemanya d’Idar-Oberstein i de la Col·lecció Internacional de Joieria Contemporània Legnica a Polònia.


Actualment és membre de Plateaus Jewellery Project.