CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f  LÍDIA SEVILLA(Badalona, 1973)Llicenciada en Belles Arts en l'especialitat d'escultura, Tècnica Superior en Joieria Artística per l'Escola Massana i Tècnica Superior en Ceràmica Artística per l'Escola Pau Gargallo. Actualment és professora de Volum (escultura), a l'escola superior d'Art i disseny Deià de Barcelona. 


El seu treball creatiu es mou entre l'escultura la ceràmica i la joieria. Les seves joies són d'argent, d'argent i pedra natural o d'argent amb porcellana.


 

Dins l’exposició Nancy, records d’una generació, va presentar la seva col·lecció "Marc de joia", que consta d'uns quinze quadres de 20 x 20 cm. Totes les peces són úniques i contenen una joia que es pot extreure i ser portada.


 

És aquesta una obra que, segons l'artista, va lligada als seus records d'infantesa. "La Nancy era la nina que tenia quan era petita. És la unió amb el meu passat, una joguina generacional. Les que foren nenes als anys 70 i 80 segur que se senten identificades amb aquesta imatge. El record és part de la nostra manera d'entendre la vida." Sevilla parteix d'un món infantil ple de colors: "A mesura que passen els anys es van esmortint els colors, i la nostra vida es va emplenant de grisos." A partir d'aquests conceptes elabora les diferents manifestacions plàstiques d'aquest projecte; Jugant amb els miralls, que reflecteixen les visions individuals dels records, les diferents imatges d'una mateixa realitat.Forma part del grup artístic Maresmart i el seu treball va estar seleccionat l'any 2009 per ser exposat a l' exposar al Arsenal de Venècia. 

 

Ha participat en nombroses exposicions arreu del territori.
Lidia Sevilla joieria contemporàniaLidia Sevilla Joieria Contemporània