CAT Joieria Contemporània                                 
 
 Índex                         Info                          f  MARIA LANAU
Tortosa ,1984
A Maria sempre li ha agradat dibuixar, la música, ballar, el teatre...   De menuda va ser alumna a l’Escola d’Art i de l'Escola de Música de Tortosa, i quan va crèixer va decidir estudiar Belles Arts a Barcelona, estudis que va canviar per la formació en joieria a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona.


Ara té un cicle formatiu de grau superior en Joieria Artística amb el guardó de Premi taronja com millor projecte de l’any 2011 en aquesta especialització.


Durant tot aquest temps de formació ha realitzat dues exposicions: Al 2004 "D'ombres i paper " (gravats) a l’Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa i el 2005 "Mio" (fotografia) a la Sala d' Exposicions dels Serveis Territorials de cultura a Tarragona i l’any 2009 guanya la insígnia del Mestre Artesà de joieria d’Artesania de Catalunya.

 

El treball de Maria en joieria està inspirat sobretot en la natura. S’hi fixa en les formes sensuals, senzilles, els colors, els detalls de les flors i les plantes... Un univers d’objectes petits i delicats treballats amb les seves mans.

L’univers de Mio.