CAT Joieria Contemporània                             Galeries                        Info                      f  MARIA NINOTBarcelona, 1982

L’any 2002 vaig entrar al món de la joieria com a estudiant a l’Escola de l’Art del Treball, on vaig aprendre la tècnica bàsica i em vaig enamorar de crear objectes personals.


Vaig seguir el camí de la creativitat fent la carrera de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. M'hi vaig llicenciar l’any 2010 especialitzada en escultura; no vaig deixar en cap moment de crear tridimensionalment i acompanyada per la joieria. 


De fet, tots els camins es van acabar creuant de manera que la distinció entre disciplines s’esborrà perquè es tractava d'expressar-se i no calia cap paraula que definís l'ofici.


M’agrada treballar el metall perquè, d’un material fred i a través d’un procés agressiu, en sorgeixen peces plenes de delicadesa i amor per la vida. És com donar un bocí d’ànima a un tros de metall.


Actualment treballo al barri de gràcia, a Oslo, una botiga-taller compartida amb artistes i artesans d'altres disciplines, som una associació d'artistes que intenta trencar els models convencionals.

Aquí és on podreu veure en directe les meves creacions, fer-me encàrregs personals i descobrir tot un món de creativitat.