CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f  MARIA PÉREZ RÓDENAS


Bellver de Cerdanya, 1970

Professora i dissenyadora de Joiespremiada en el 1er concurs internacional de Joieria Contemporània de la ciutat de Puebla a Mèxic, convocat per La Colecta, (2016) en la categoria digital. Amb el projecte H-arquitec-Tuyas Seleccionada per participar a la fira de Milà Artistar Jewels 2017, expo Homi Milà amb la col·lecció aDDaptant

L’interès per la Joieria va començar aviat, amb els collarets de macarrons creats a les tardes d’estiu a la casa dels avis a la Cerdanya i que lluïen en els colls de tot bitxo vivent que passava per davant

Dissenyo i creo les peces, combinant tècniques tradicionals i actuals e innovadores, sola o col·laborant amb altres professionals/artesans d’altres àmbits, sent respectuosa amb el medi ambient, en el taller/botiga de Cerdanyola del Vallès, a prop de Barcelona.

M’agrada crear formes que puc contemplar, portar, sentir el seu pes, tocar la seva textura. Les joies em connecten amb el més sublim, jo les considero art total doncs engloben, concepte, estil, tècnica, tradició, ofici, perfecció, bellesa, y molt més.

Utilitzo plata, acer, ferro, i sovint altres materials ben diferents perquè així puc afegir altres valors als meus projectes como el color, la textura, la transparència, etc. aconseguint peces úniques.

Sóc versàtil em deixo portar! La versatilitat em diverteix la veig com un plus, com un valor afegit, m’agraden molts estils i vaig creant les meves peces segons…. L’arquitectura, la natura, mils conceptes e idees son un bon punt de partida, de reflexió inspiració i motivació per les noves col·leccions. Em sorprenc a mi mateixa.

La joieria és, també, el meu petit granet de sorra per canviar el món.  

Art Jewelry Maria Perez


Art Jewelry