CAT Joieria Contemporània                                   
 
 Índex                          Info                          f 
 MIREIA BONASTRE  Pira, 1981


mireiabonastre.blogspot.com.es 

Gestora Cultural especialitzada en organització d’empreses culturals i museografia a Barcelona. Prèviament Llicenciada en Història per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, inicia la seva formació en joieria artística a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona el 2010. 


Durant la seva estada formativa a l’escola treballa en l’experimentació i expressió, fugint d’estereotips de la vida convencional i de la joieria tradicional. Per a ella la joieria , no és només estètica, allò que adorna, sinó que en les formes de les peces, sempre té alguna cosa més a dir; inclús en les formes més abstractes.


En el seu interès per la joieria també ha realitzat workshops amb joiers d’àmbit internacional, i ha participat en el projecte d'investigació d'art contemporani promogut per l’EADT i el Laboratori d’Art d’Acció de la URV, “Tirania estètica. Antijoies i presències impossibles”.


Al llarg dels dos últims anys ha participat en exposicions col·lectives relacionades amb la joieria contemporània, entre les quals destaca entre d’altres la seva participació en l'exposició “Una escola diferent mirades” a Tarragona, “Periferia - Escuelas de Joyería del Sur" en Schmuck 2012.València, i el Jo.Joia a l'Escola d'Art del Treball de Barcelona.