CAT Joieria Contemporània                                  Galeries                        Info                          f 


  MONTSE BOTEPlasencia, 1969

Sempre m’he expressat millor amb les mans i he treballat diferents disciplines artístiques, encara que com a afició. Va ser quan vaig descobrir la joieria quan vaig saber quina volia que fos la meva professió. Després de 21 anys al mon del so professional, fa nou anys vaig decidir canviar de rumb i vaig començar a formar-me a la joieria a l´Escola El Taller a Poblenou (Barcelona), a més d’haver assistit a diferents cursos tècnics d’especialització.

 

Des de fa sis anys dissenyo i creo les meves col·leccions al meu taller de Polinyà, al Vallès Occidental, joies que no són una altra cosa que un mitjà d’expressió amb el que compartir tot allò de formós que hi ha a les meves circumstàncies.

 

A l’actualitat compagino el meu treball al meu taller, amb les classes que imparteixo a Horta (Barcelona) i amb la impartició de diferents seminaris en d’altres centres.

 

Durant els dos darrers anys he realitzat exposicions individuals i col·lectives a Barcelona, Mataró, Sabadell, Madrid, Càceres, Salamanca, Roma i França.