CAT Joieria Contemporània                                  Galeries                        Info                          f 

 NELLY VAN OOSTAbbeville, 1985
www.nellyvanoost.com


 

 

Màster en Joyería Contemporània per l’Escola Idar Oberstein i Tècnica Superior en Joieria Artística per l'Escola Massana. Membre del Col·letiu de Joieria Contemporània Bórax 08001.


El seu treball ha estat seleccionat en BKV-Preis, Talente i ha estat exposat en nombroses galeries de Barcelona, Bèlgica, Alemanya...És la creadora i comissària de l'exposició itinerant Oh My!

 

El meu procés creatiu és una barreja d’aspiracions, inspiracions i camins.

La meva recerca artística es balanceja cap el meu desig de modelar l'immaterial que està dins meu. Per convertir els meus pensaments en objectes. Nombroses preguntes envolten aquesta part del procés: què està fet? Quines són les connexions immaterials que pertanyen a la meva identitat? Com arribar a ser conscients d'aquest univers impalpable, tan present en la nostra vida quotidiana?

M'agradaria trobar aquest equilibri dins del cor del meu treball. L'equilibri entre el que es diu i el que no es diu. Igual que un joc enigmàtic juga entre l'espectador i el seu treball.

La complexitat i la diversitat del nostre món és aterridor. M'agrada creure que una obra d'art pot oferir una alternativa, una possibilitat en paral · lel i, sovint diferent de la forma comunal de pensar. Desitjo que el meu treball per provocar reaccions i crear debats.