CAT Joieria Contemporània                              Índex                         Info                      f 
 NÚRIA FARRÉMollerussa, 1977

Em vaig formar en Arts Plàstiques i Disseny de Joieria Artística a l’Escola d’Art de Tarragona i a l’Escola d’Art del Treball de Barcelona.

Autodidacta en quasi tot i amb inquietud d’aprendre i conèixer, experimento amb diversos materials des de la porcellana al carbó passant per la fusta i el ferro. També treballo peces que busquen la complicitat del qui la porta per crear una relació més estreta entre l’objecte i la persona. I d’ entre totes les peces, la sèrie inspirada en el treball del plegat i l’entrellaçat nascut de la cistelleria,  amb parts d’ artesania i  de disseny, {valors que admiro per igual i que de fet, intento que vagin de la mà en totes les meves joies}, són la meva debilitat. I hi torno i les evoluciono,,, i jo amb elles.

He crescut professionalment treballant amb joiers com Prudenci Sánchez, GdeJoies i Majoral, i durant aquests temps també he estat membre de la junta de l’A-FAD (Artistes i Artesans) i part activa en l’organització dels premis ENJOIA’T  de joieria contemporània fins el 2013.

Durant l’any 2011 vaig formar part del grup Joyas Sensacionales amb Sílvia Waltz i algunes de les meves peces han estat en exposicions col·lectives a España, Xina i Polònia. També he col·laborat en diverses ocasions amb dissenyadors de moda creant els complements per a la passarel·la 080.


Actualment treballo dissenyant i produint les meves col·leccions i em trobareu sota el nom d’ idili.