CAT Joieria Contemporània                                Galeries                        Info                          f  PATRÍCIA PLA


Patrícia Pla és una dissenyadora de joies de Barcelona , amb més de 10 anys d’experiència.

 

En les col·leccions de joies dissenyades per Patrícia Pla es posen de manifest la seva passió per l'Art, junt amb l’escultura que van fer que volgués plasmar-ho en el món de la joieria.

 

La primera col·lecció "Petit Mondrian" va ser un homenatge a l'artista Piet Mondrian. Patrícia Pla va dissenyar peces de plata molt geomètriques i amb el toc de l’esmalt que evoquen Mondrian.

 

Posteriorment va ser una col·lecció "Plec" , peces volumètriques pensades per la dona urbana i del segle XXI, que donaven un toc d'elegáncia i personalitat.

 

Ha exposat a varies galeries, una d’elles, la Velvet da Vinci, una galeria virtual amb una exposició col·lectiva anomenada "Anti-War Medals".

 

La dissenyadora de Barcelona Patrícia Pla té les seves peces entre d’altres a la Cooperativa d'Arquitectes ( www.eupalinos.com), en que surt a la revista de Nadal de la botiga.Ella no veu la joieria com un ofici sino com una altra vessant dins el món de l'Art".

Sóc una dissenyadora oberta a utilitzar tècniques i estils diferents com la joieria contemporània, el collage o l'escultura en miniatura.

Tinc el propòsit d'estar en contacte amb diversos artistes per estar al dia del moviment artístic que es viu en aquest moment i vull fer servir el meu:
blog www.patriciapla.blogspot.com per donar-los a conèixer.