CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 


 PAULA WATERS


Nascuda a Barcelona, de pares músics, ell anglès i ella catalana, Paula Waters va crèixer en un ambient immers en tot allò relacionat amb l’art i la música. De ben petita la mare la portava a veure exposicions amb el seu germà petit i el pare intentava que toqués algun instrument. Finalment l’interès per les arts plàstiques va ser més gran, afortunadament, donat que en el seu cas la destresa musical salta una generació... Un cop decidit el camí pero sense tenir massa clar què fer, va iniciar els estudis d’arquitectura a l’ETSAB on de seguida va decidir que el que en realitat volia fer es dissenyar a una escala molt més petita.
I aqui comença tot.


Estudia Joieria artística a l’ Escola d’art del Treball i amplia els estudis a l’ Escola d’Arts i Oficis amb cursos d’ Alta joieria i Tècniques afins aplicades a la joieria. Posteriorment estudia Encastat de pedres a l’Escola Massana .
El seus interessos artístics no només es nodreixen de la joieria, intrusions en el món de la ceràmica, la pintura, el teixit, la papiroflèxia, disseny per ordinador etc.. també es veuen reflectides en la seva joieira. 


“La meva passió per la joieria sempre esta latent en tot el que faig, constantment penso en com puc incloure sorpresa, sensacions, emocions, bellesa ... dins les joies. Tot serveix d’inspiració, materials, tècniques, natura, històries personals propies o impropies... es per això que sovint el nom de cada col·lecció fa referencia al punt d’inici creatiu,un tipus de flor, o el nom d’una persona. M’agrada que la joia a més de ser bonica, guarneixi, i tingui un valor afegit d’exclusivitat, és per això que la majoria de col·leccions son series curtes de peces fetes una per una, sense motlles, acurant al màxim els acabats.”