CAT Joieria Contemporània                          
 
 Índex                          Info                          f 


 XUS ANGLÈS
Tarragona 1959
Ha treballat en diferents empreses relacionades amb el món del disseny.
Des del 2008 compagina la seva feina amb la joieria contemporània al Taller Perill a Barcelona. Ha participat en diversos tallers de tècniques de joieria contemporània forma part del projecte Joyas Sensaionales coordinat per Silvia Walz.


 

Peça a peça, com un joc de construcció, al meu cap veig que creix en totes direccions una gran xarxa d'itineraris que es comuniquen.
Fora de la unió de petites estructures o unitats de significat, com a seccions d'un mapa que explica històries o instantànies d'un viatge personal. Són fragments que parlen de la totalitat en constant transformació, etern projecte de construcció.

 


“On vaig? quin camí m'hi portarà? només puc seguir caminant.... Com jugant amb petites fitxes d'un joc de construcció, veig créixer camins en diferents direccions que dibuixen recorreguts, mapes que expliquen històries particulars, instantànies de viatge o seccions d'un camí. Després imagino una superestructura, una gran xarxa de recorreguts comunicants que pren vida a partir de la suma. Imagino la unió de petites unitats de sentit, com fragments que parlen del tot en transformació constant, etern projecte en construcció.” (Cristina Villar, Galeria Context).
Jewelry Art Xus Angles


Art Jewelry Xus Angles