CAT Joieria Contemporània                              Artistes A - Z                      Escoles                       Índex                   Info                       f  


Sobre el projecte

CAT Joieria contemporània és un catàleg d’artistes que s'han format, treballen o resideixen a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.


L’objectiu d’aquest projecte és reunir i donar a conèixer la joieria contemporània catalana, valenciana i balear i contribuir a la projecció internacional de la joieria artística feta en aquests territoris oferint un instrument de consulta per a professionals, comissaris i públic en general.

Es tracta d'un projecte sense ànim de lucre.

Les imatges de les obres i dels artistes utilitzades per fer aquest Catàleg han estat facilitades en alguns casos pels propis autors i, en d’altres, provenen de blocs i webs que són públics en la xarxa. La finalitat d’aquest projecte és fer difusió dels artistes i de les seves obres. Si algun artista vol publicar el seu treball en aquesta web només cal que es posi en contacte amb mi i li faré arribar la informació amb el que necessito per poder realitzar la seva pàgina personal al Catàleg. Si per contra, no vol aparèixer en aquesta galeria, només cal que m’ho faci saber i l’eliminaré.

Fomentar el coneixement, la comprensió i l'estima per la joieria artística és una tasca de tots els qui l’estimem i a tots ens beneficia! I encara ens falta molt per fer! Així que gràcies anticipades per la teva col·laboració! 

Sobre mi

El meu nom és Imma Batalla i sóc llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i Tècnica Superior en Arts Plàstiques i Disseny, en l’especialitat de Joieria Artística, per l’EADT.

Vaig iniciar la meva formació artística en l’àmbit de l’escultura a l’Escola Industrial de Barcelona i, al mateix temps vaig començar a explorar altres terrenys artístics com el gravat, al Centre Experimental d’Art Contemporani La Rectoria i, els esmalts, a l’Escola Massana.

El meu entusiasme per l’Art, en qualsevol de les seves formes, m’ha portat a tirar endavant el projecte Des del Sud, un lloc web que vol contribuir a la difusió d’artistes emergents introduint dues disciplines artístiques, com són la Joieria Artística i la Ceràmica Artística, que tot i que formen part dels estudis artístics oficials, sovint no es consideren “Art”. Des del Sud vol contribuir a canviar aquesta concepció, dissortament molt estesa.

                                                 Contacte        immabatalla@immabatalla.com